VANHOJEN TANSSIT

Dresscode miehille

Vanhojentansseissa miehen ensisijainen pukuvalinta on frakki. Frakilla on pitkä perinne tanssiaispukuna ja se kuuluu naisen pitkän iltapuvun pariksi. Vanhojentansseissa frakin kanssa puetaan valkoinen liivi, sekä valkoinen taskuliina ja rusetti. Halutessaan mies voi käyttää myös valkoisia käsineitä. Frakin kanssa käytettävät kengät ovat oxford-malliset mustat juhlakengät, jotka voivat olla myös kiiltonahkaa.

Yleisön pukeutuminen

Yleisö voi ottaa vanhojentansseissa hieman rennommin. Tilaisuutta kunnioitetaan yleisön puolelta useimmiten ns. smart casual -tyylisesti, jolloin esimerkiksi kauluspaita ja suorat housut voisivat tulla kyseeseen. Jos illanviettoon liittyy myös muuta juhlavaa menoa, voi yhtä hyvin pukeutua myös tummaan pukuun. Varsinaista pukukoodia ei yleisölle ole, sillä valokeilat kohdistuvat tanssijoihin.

Frakin vuokraaminen tai ostaminen

Varaa meille sovitusaika, jos haluat vuokrata tai ostaa frakin vanhojentansseihin. Frakin vuokraaminen on aina järkevä vaihtoehto, jos puvulle ei ole tulossa montaa käyttökertaa. Vuokrapukumme ovat kuin uusia ja materiaaliltaan erittäin laadukkaita. Jos haluat ostaa puvun, löydät meiltä myös siihen edullisen vaihtoehdon.

Vanhojentanssifrakin hankinnassa kannattaa olla liikkeillä ajoissa, viimeistään loka-marraskuussa. Palvelemme kuitenkin mielellämme myös myöhemmin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä lyhyelläkään varoitusajalla.

Ota yhteyttä »